Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune URIAȘĂ în PNL - Discuții URGENTE cu Klaus Iohannis după rezultatul alegerilor / SURSE

tensiuni scandal nervi

Este tensiune uriașă în rândul liderilor PNL. Liberalii, care se consideră câștigătorii alegerilor, vor discuta chiar astăzi cu președintele Iohannis, anunță Antena3, citând surse politice.

Întâlnirea vine înainte de consultările oficiale cu partidele, astfel încât cărțile să fie făcute. Problema formării unei coaliții nu este una deloc ușoară pentru că, peste noapte, Partidul Național Liberal a scăzut de la 29%, cât era cotat aseară, după primele rezultate, la 25%. Asta înseamnă că ar putea fi nevoie să convingă toate partidele parlamentare, în afară de PSD, să li se alăture.

Cu primar și președinte de CJ la Iași, PNL a pierdut alegerile: PSD revine pe cai mari

Ludovic Orban a declarat imediat după închiderea urnelor că este încrezător în capacitatea liberalilor de a negocia o majoritate parlamentară cu alte formațiuni politice.

”Partidul Național Liberal consideră că este câștigătorul acestor alegeri. Atât câștigătorul moral, cât și câștigătorul la finalizarea procesului de numărare a voturilor. Sunt foarte încrezător în capacitatea Partidului Național Liberal de a construi o majotitate parlamentară alături de forțele democratice euro-atlantiste care respectă cetățeanul, și care vor dezvoltarea României, pentru a putea forma un guvern într-un termen cât mai scurt”, declara, aseară, Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.