Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în Casa Regală britanică: Prințul Andrew refuză să-și părăsească conacul din Windsor

mirror.co.uk
printul andrew

Nu va fi ușor pentru Regele Charles al Marii Britanii să-l evacueze politicos pe fratele său, prințul Andrew, din Loja Regală, după noile dezvăluiri în cazul Jeffrey Epstein. Ducele de York a promis că se va opune oricărei solicitări de a părăsi conacul său din Windsor, cu zece dormitoare și tot atâtea băi, potrivit Mediafax.

Regele ar vrea ca Andrew să meargă să locuiască în casa mai puțin expusă Frogmore Cottage, casa lui Harry și Meghan înainte de "evadarea" lor în SUA, departe de lumina reflectoarelor.

Andrew, potrivit Daily Mail, a declarat că „nu pleacă nicăieri”. Regele nu-l poate forța să plece. El are un contract de închiriere pe care are absolut toată intenția să-l respecte.

Documentele au readus în atenție prietenia ducelui de York cu Jeffrey Epstein, relatând, fără a adăuga dovezi, "acte de abuz sexual" și "o orgie cu minori".

Atribuții deja în mare parte reduse: Andrew este autorizat să participe la evenimente private și de familie, nu și la cele publice sau oficiale. Fără sprijinul caselor regale, prințului Andrew nu îi va fi ușor să facă față cheltuielilor pentru conacul de 30 de camere din Windsor Great Park.

Andrew, al optulea în linia de succesiune la tron și descris ca fiind foarte încercat în ultimele zile, consideră că nici măcar noile dezvăluiri nu îl compromit și reiterează că este gata, ca întotdeauna, să coopereze cu anchetatorii.

Între timp, însă, Virginia Roberts Giuffre a declarat că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu prințul în trei ocazii, când avea 17 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.