Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în coaliție - PSD râvnește la un minister condus de ALDE. Premierul a dat 'semnalul' / SURSE

stiripesurse
psd alde

Scandalul de la Complexul Energetic Oltenia dinamitează coaliția PSD-ALDE! Potrivit unor surse guvernamentale citate de G4media.ro, liderii PSD vor din nou să transfere de la ALDE Ministerul Energiei. Cel care ar vrea să preia portofoliul este Florin Ciocănelea, consilier al premierului.

Premierul Viorica Dăncilă a avut joi o reacție rar întâlnită în spațiul public, criticându-l voalat pe ministrul Energiei Anton Anton.

„Mi s-a adus la cunoştinţă ieri, cu suspectă şi nepermisă întârziere, situaţia gravă de la Complexul Energetic Oltenia. Am convocat imediat o întâlnire de urgenţă şi, împreună cu miniştrii şi autorităţile responsabile, am analizat ce măsuri pot fi luate, astfel încât Complexul Energetic Oltenia să îşi reia activitatea la capacitatea normală”, a spus Dăncilă, în debutul ședinței de guvern.

De asemenea, Dăncilă l-a nominalizat pe consilierul Florin Ciocănelea drept participant la soluționarea crizei de la CE Oltenia: „Am solicitat ministrului Energiei să meargă în această dimineaţă la Târgu Jiu, să discute cu oamenii şi să vină urgent cu soluţii. Am cerut consilierului de stat din aparatul primului ministru, cu responsabilităţi în domeniul energiei, să convoace de urgenţă Grupul de lucru interministerial pentru siguranţă energetică”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.