Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni între artiştii invitaţi la Festivalul Coachella 2022: Kanye West vrea ca Billie Eilish să îşi ceară scuze pentru ceva ce artista nu a spus

Kanye West

Anumite tensiuni au apărut între artiştii invitaţi la Festivalul Coachella 2022, după ce rapperul Kanye West, unul dintre capetele de afiş ale evenimentului, a sugerat o posibilă apariţie a lui Travis Scott în concertul său şi a ameninţat că ar putea să se retragă de la ediţia din acest an a festivalului dacă nu îi va fi respectată o cerinţă care o vizează pe Billie Eilish, informează DPA.

Rapperul Kanye West, în vârstă de 44 de ani, care şi-a petrecut ultimele săptămâni apărând în tabloide datorită noii sale relaţii romantice, finalizând divorţul de Kim Kardashian şi participând la sesiuni de înregistrări cu rockerul acuzat de viol Marilyn Manson, a declarat joi că nu va concerta în luna aprilie la Festivalul Coachella dacă un alt cap de afiş al evenimentului, cântăreaţa Billie Eilish, nu îşi va cere scuze, după ce artista pop şi-a întrerupt concertul de sâmbăta trecută pentru a ajuta un fan din public care se simţea rău, conform Agerpres.

"Aştept ca oamenii să fie OK înainte să îmi reiau concertul", a declarat Billie Eilish pe scenă, fără să menţioneze însă numele lui Travis Scott şi nici prezenţa acestuia la festivalul Astroworld în noiembrie 2021, când 10 fani au murit în urma unei busculade petrecute în timpul concertului susţinut de acest rapper.

După câteva zile, Kanye West a decis că fraza rostită de Billie Eilish a reprezentat un atac verbal la adresa bunului său prieten Travis Scott. "Haide, Billie, te iubim, dar te rog să îi ceri scuze lui Travis şi familiilor acelor oameni care şi-au pierdut vieţile. Nimeni nu a dorit ca acel lucru să se întâmple. Travis nu avea nicio idee despre ceea ce se întâmpla în public când el se afla pe scenă şi a fost foarte afectat de ceea ce s-a petrecut acolo", a scris Kanye West pe Instagram.

"Şi da, Travis va fi cu mine la Coachella, dar acum am nevoie ca Billie să îi ceară scuze lui Travis înainte ca eu să susţin acel concert", a adăugat rapperul american.

Dacă Travis Scott va urca pe scenă alături de Kanye West, acesta va fi primul concert susţinut de tânărul rapper după tragedia petrecută în noiembrie 2021 la Festivalul Astroworld din Houston.

Billie Eilish, în vârstă de 20 de ani, a reacţionat după mesajul lui Kanye West răspunzând astfel: "Literalmente, nu am spus nimic despre Travis. Am vrut doar să ajut un fan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.