Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni si nervi intinsi la maxim la votul pentru arestarea deputatului Dinita

zgonea2

Tensiunile si nervii intinsi la maxim nu au lipsit de la sedinta de plen de luni cand parlamentarii au dezbatut cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Dinita, urmarit penal in dosarul presedintelui CJ Brasov, Aristotel Cancescu.

Chiar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a luat cuvantul in cadrul acestor dezbateri, ceea ce in mod obisnuit nu face. El i-a acuzat pe membrii opozitiei ca au probleme mai mari cu justitia decat membrii PSD vizati de anchete in prezent.

"Imi place de colegii care isi aduc aminte de ce fac ei si colegii lor de partid. Cand am inceput sa taiem din privilegiile parlamentarilor, sa punem proceduri transparente la ridicarea imunitatii au fost tot felul de colegi care s-au opus, care au facut jocuri.

Ar trebui vazut cine a facut asta, cine s-a suparat, cine are cu adevarat probleme cu justitia. Nu ma cheama pe mine Victor Paul Dobre. Nu ma cheama pe mine Sorin Rosca Stanescu. Nu pe mine ma cheama Puiu Hasoti.

Cunosc mai multi parlamentari PNL care au probleme cu justitia. Vreti sa fie ca pe vreme lui Anastase sa stam 11 luni cu un dosar? Uitam acum, ca da bine la presa. Va cer doar respect fata de dumneavoastra. Nu fiti demagogi la acest microfon. Stiu ca nu va convine si ca sunteti in campanie, dar unde e lege nu-i tocmeala", a spsu Zgonea de la tribuna Parlamentului.

Dupa acest discurs opozitia i-a stigat: Demisia!

EL a raspuns scurt: "Sunt emotionat".

Liderul deputatilor liberali i-a multumit la final lui Zgonea ca macar nu la- amenintat cu puscaria: "Tinand cont de faptul ca doriti sa avem activitate - sa luam pauza sa aduceti deputatii PSD. Sunt numai 20 in sala. Va multumesc ca nu m-ati amenintat cu puscaria cum a  facut domnul Ponta cand era in banca minsitrilor", a spus Scutaru.

In final sedinta sa incheiat din lipsa de cvorum fara a decide soarta parlamentarului Ion Dinita, votul fiind amanat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.