Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleşcanu face SENZAȚIE în Die Welt: Aducerea de arme atomice în Europa după anularea INF ar fi 'reacţie inadecvată'

melescanu-site1

România este "foarte preocupată" de intenţia Statelor Unite de retragere din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF), afirmă ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, într-un interviu acordat publicaţiei Die Welt, avertizând că aducerea de arme atomice în Europa ar fi o "reacţie inadecvată", scrie Mediafax.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

"Dacă Moscova nu vrea niciun fel de dialog, vom fi forţaţi să găsim răspunsuri proporţionate. Dar staţionarea de arme atomice în Europa ar fi categoric o reacţie inadecvată. Eu nu întrevăd aşa ceva, nici în România", a declarat Teodor Meleşcanu înaintea reuniunii NATO de la Bruxelles.

România este "foarte preocupată" că Statele Unite vor să se retragă din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare, a subliniat Meleşcanu. "Eu cer Rusiei să facă totul pentru a reveni la respectarea Tratatului INF şi pentru salvarea acordului", a precizat ministrul român de Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.