Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleșcanu REACȚIONEAZĂ după ce SUA a nominalizat drept ambasador în România un emigrant român

melescanu-site1

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, miercuri, referitor la nominalizarea noului ambasador al Statelor Unite în România, Adrian Zuckerman, că îl bucură venirea unui ambasador care are o legătură cu România, exprimând convingerea că Parteneriatul strategic dintre cele două ţări va cunoaşte o evoluţie ascendentă.

"Mesajul este foarte simplu: ne bucurăm că vine un ambasador care o legătură cu România. Este născut în România, vorbeşte perfect limba română şi sunt absolut convins că, în timpul mandatului său, Parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite va cunoaşte o evoluţie ascendentă", a precizat, pentru AGERPRES, Teodor Meleşcanu.

Preşedintele Donald Trump şi-a anunţat marţi, într-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intenţia de a-l nominaliza ca ambasador al Statelor Unite în România pe Adrian Zuckerman, din New Jersey. Potrivit comunicatului citat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna, scrie Agerpres.

Citește și: Andreea Cosma, cerere INCENDIARĂ către Carmen Dan după ce Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost puși sub control judiciar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.