Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici da explicatii in premiera despre averea sa si scandalurile din jurul acesteia

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a dat marti explicatii in premiera legate de averea sa, de creditul de 800.000 de euro, de restaurantul fara autorizatie al mamei sale care ii plateste o chirie de 5000 de euro si despre cel mai noi scandal - cotizatiile sale la partide - PNL si PSD.

Eugen Teodorovici a explicat ca a contractat creditul de 800.000 de euro in conditii legale, tocmai pentru a cumpara imobilul in care acum fnctioneaza un restaurant. El a precizat ca nu stie ca restaurantul sa nu aiba autorizatie si a subliniat ca nu este treba lui sa intervina intre afacerea respectiva si institutiile statului. Mai mult el a precizat ca de anul trecut mama sa nu mai este implicata in afacerea cu restaurantul si nu ea ii plateste lui chiria de 5000 de euro.

"Nu cred ca o banca ar da in Romania un credit fara sa aiba toate elementele. Au fost luni de zile in care nu s-au platit rate la banca si creditele au fost reesalonate. Am avut si un proces cu fosta sotie, au fost chestiuni personale.

Mama mea a iesit inca de anul trecut din aceasta firma. Persoanele care inchiriaza acolo s-au intors in Romania dupa 20 de ani de zile. Acea firma plateste chirie lunara si se imparte intre mine si fosta mea sotie si impreuna platim creditul la banca.

Se spune ca sunt venituri ilicite. Trebuie sa se inteleaga ca atat timp cat este o casa de marcat avizata de Fisc orice venit incasat acolo este legal", a spus Teodorovici la B1 TV.

Cat despre donatiile sale catre PNL si PSD dezvaluite marti de presa, Teodorovici a explicat ca acestea au fost niste cotizatii normale pe car ele-a facut in calitate de membru de partid, iar sumele au fost platite in transe lunare sau semestriale. Legat de numele gresit care apare in Monitorul Oficial alaturi de datele sale personale, Teodorovici a marturisit ca este greseala unui functionar.

"Azi am vazut si eu. Sunt eu de vina ca mi-a gresit cineva numele? Nu am nimic de ascuns. Din start se pleaca de la ideea ca cineva a ascuns ceva, cand vorbim de date publice, din Monitorul Oficial.

Am cerut o situatie detaliata a acestor contributii la partid sa pot sa le prezint pentru ca nu este nimic de ascuns.

Este o cotizatie ca membru de partid. Maine va fi scoasa o cotizatie detaliata", a spus Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.