Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici anunță discuții privind un proiect important - În cel mult două săptămâni se discută în Guvern

Inquam Photos / George Calin
eugen teodorovici

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, anunță că în cel mult două săptămâni, la Guvern, se vor discuta noile reglementări privind zilieri. Potrivit ministrului, Ministerul Muncii a trimis deja o propunere Ministerului Finanțelor Public.

„Este o propunere venită de la Ministerul Muncii, o problemă pe care am discutat-o și noi, în cadrul Ministerului de Finanțe, vizavi de a accepta zilieri în toate sectoarele. Probabil că în sectorul de agricultură un număr mai mare de zilieri, fiind unul specific acestui sector, cu plata impozitului pe venit și a contribuțiilor pentru partea socială. Cred că săptămâna viitoare sau în cel mult două săptămâni se va discuta în Guvern, astfel încât să se aplice în economie”, a afirmat, sâmbătă, Eugen Teodorovici, în cadrul unei declarații de presă, la finalul reuniunii informale a Consiliului Afaceri Economice și Financiare (ECOFIN), potrivit Mediafax.

Citeste si Profilul alegătorului român cu două luni înainte de alegeri (Sondaj CURS)

Până la finele anului trecut, zilierii puteau fi folosiți în toate domeniile. OUG nr. 114/2018 a limitat folosirea zilierilor doar pentru agricultură, iar patronatele din HoReCa s-au plâns de nenumărate ori de această reglementare, fiind unul dintre sectoarele, care, de asemenea, apelează frecvent la zileri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.