Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici anunță triumfător: 'România este bine văzută şi bine primită'

romanialibera.ro
Eugen Teodorovici

România nu este nici singură, nici izolată în Europa, în ciuda entuziasmului cu care întreaga opoziţie, în frunte cu însuşi preşedintele ţării, vorbeau despre eşecul iminent al Preşedinţiei la Consiliul Uniunii Europene, a declarat, luni, în Plenul Senatului, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Andrei Caramitru, făcut praf, după scrisoarea adresată premierului Viorica Dăncilă! Cine râde de el

"Este o premieră atât pentru mine, ca ministru al Finanţelor, cât şi pentru dumneavoastră, cu ocazia unei moţiuni simple, atât de simple... Chiar le spuneam colegilor din Camera Deputaţilor că în Senat colegii din Opoziţie sunt mai puţin dispuşi să dea curs spectacolului politic decât în Cameră. Nu ştiu dacă m-am înşelat, dar cel puţin un prim pas a fost făcut, nu oricum şi nu de către oricine. Chiar mă întrebam când îşi va epuiza resursele oricum limitate de creaţie literară, redutabilul economist, respins şi exclus de mediul bancar pentru fapte reprobabile, domnul senator Cîţu (Florin Cîţu, senator PNL n.r). Şi iată că ceea ce mă aşteptam să se întâmple s-a întâmplat chiar mai repede. Prin lipsă de inspiraţie, deşi cu mari aspiraţii, domnul Cîţu nu mai este în stare să propună, aşa că face apel la cetăţeni pentru a-l ajuta să poată scrie de fapt copia de la ei, câteva idei care să-l poată aduce la tribuna Parlamentului ţării. Şi acest lucru se întâmplă după tentativa patetică de a mă dovedi un trădător şi un mare spion rus, într-o încercare disperată de a-şi justifica şi luna aceasta încasarea salariului, de altfel plătit din banii contribuabililor", a spus Teodorovici.

Citește și: Toți românii cu Prima Casă sunt vizați! Mutarea pe care o pregătește Guvernul Dăncilă

Ministrul de resort a menţionat, totodată, că România este bine văzută şi bine primită la conducerea Consiliului Uniunii Europene în perioada exercitării Preşedinţiei.

Citește și: A fost apăsat butonul de panică! Trocul făcut de Liviu Dragnea

"Pe toţi oamenii de bună credinţă şi care nu au fost tocmai convinşi de o fotografie la Havana şi nu la Varadero, alături de doamna ministru Pintea (Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, n.r.) şi de câţiva importanţi oficiali cubanezi, sau de câteva extrase din statutul Băncii Internaţionale de Investiţii şi din diverse articole din presă, dar care doresc răspunsuri şi clarificări, îi rog ca de acum înainte să mi se adreseze direct şi fără intermedierea neverosimilă a unuia respins deja de mediul privat, dar din păcate salvat de mediul politic. România nu este nici singură, nici izolată în Europa. Din contră, România este bine văzută şi bine primită la conducerea Consiliului Uniunii Europene în perioada exercitării Preşedinţiei, în ciuda entuziasmului cu care întreaga opoziţie, în frunte cu însuşi preşedintele ţării, vorbeau despre eşecul iminent. Eşecul Guvernului s-ar fi tradus în agonia eşecului României şi al românilor", a subliniat oficialul.

Citește și: S-a dat ordin! Cutremur pe piață! Lovitură pentru Vodafone, RCS&RDS și ceilalți mari jucători

Moţiunea simplă "Eugen Teodorovici, românii îţi cer să demisionezi!", iniţiată de PNL şi USR şi depusă pe 8 aprilie în plenul Senatului, a picat în Plenul Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.