Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici, la recepţia de la Cotroceni, la o zi după ce Iohannis i-a cerut demisia. Ce alţi miniştri au mai acceptat invitaţia preşedintelui

Inquam Photos / Octav Ganea
eugen teodorovici

Printre sutele de participanți de la recepția oferită de președintele Klaus Iohannis, de Ziua Națională, la Palatul Cotroceni, s-au aflat vineri seara premierul Viorica Dăncilă, care a și anunțat că va onora invitația, dar și șase miniștri din Cabinetul său, cum ar fi E. Teodorovici sau E.Andronescu, transmite Mediafax.

Printre participanți, din arcul puterii, au fost prezenți: premierul Viorica Dăncilă, ministrul Educației- Ecaterina Andronescu, ministrul Finanțelor- Eugen Teodorovici, ministrul Turismului- Bogdan Trif, ministrul Agriculturii- Petre Daea, ministrul de Externe- Teodor Meleșcanu, dar ministrul Comunicațiilor- Alexandru Petrescu și Secretarul General al Guvernului- Toni Greblă și primarul Daniel Florea.

CITEȘTE ȘI: Postul negru, practica ANTICANCER controversată. Totuși, de ce are succes?

Unul dintre miniștrii participanți, Eugen Teodorivici, a fost recent criticat de președintele Klaus Iohannis cu privire la declarațiile sale legate de restricționarea muncii în statele UE.

Din partea PNL au mers la recepția de la Cotroceni: președintele PNL, Ludovic Orban, Alina Gorgiu, Raluca Turcan, Daniel Fenechiu sau Florin Cîțu.

De altfel, deputatul PNL Cîțu a și făcut publice pe Facebook două selfie-uri în care apare alături de președintele Klaus Iohannis, de Ludovic Orban și alți colegi liberali.

La recepția s-a aflat și ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, dar și foștii președinți ai României: Traian Băsescu și Emil Constantinescu.

Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale și Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, au participat la recepție, iar printre politicieni au mai fost prezenți: Siegfried Mureşan, Cristian Bușoi, Nicușor Dan.

Printre marii absenți s-au numărat președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, cei doi politicieni anunțând, de altfel, că nu vor onora invitațiile.

CITEȘTE ȘI: ORARUL organelor interne. Iată DE CE unele persoane se îmbolnăvesc mai des .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.