Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teologul Valentin Guia dă de PĂMÂNT cu Guvernul: Pentru nenorocitul ala de vaccin NU mă interesează

valentin guia

Teologul Valentin Guia  s-a dezlănţuit la adresa autorităţilor. Invitat la emisiunea lui Victor Ciutacu, Guia a criticat atitudinea autorităților la adresa Bisericii Ortodoxe, dar și dorința guvernului va preoții să facă campanie pro vaccinare.

„Vreau sa fac o specificare, nu vorbesc in numele bisericii, ci al meu. E o parere teologica. Pe mine ma deranjeaza ca de un an de zile biserica nostra sfanta este terfelita in hal fara de hal. De un an de zile ne-au terfelit sfintii si tot ce avem mai sfant si mai drag, Sfânta Împărtăşanie. Noi pentru asta putem muri, ca e scopul nostru in viata asta, dar pentru nenorocitul ala de vaccin nu ma intereseaza.

Atata timp cat tu esti la guvernare si oamenii din partidul vostru imi terfelesc pe Hristos, pe Feciara Maria ati facut-o mama surogat, iar acum, ca sa stati cu noi la masa, nu ar trebui sa va cereti scuze? Ne-ati batjocorit mortii si mamele, d-aia urlu, pentru ca umblu toata ziua prin tara, pentru ca vreau sî găsesc Mântuirea.

Cand vrei sa faci un pact, daca vrei sa stai cu noi la masa, prima data iti ceri scuze, asta e credinta unui crestin.”, a tunat la România TV Valentin Guia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.