Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teoria lui Ion Cristoiu: Documentul Balș, operațiune menită să-i atragă lui Klaus Iohannis electorat peste 65 de ani?

intrebare

Ion Cristoiu se întreabă dacă nu cumva documentul atribuit prof.dr. Adrian Streinu Cercel, privind carantinarea persoanelor de peste 65 de ani, nu a fost de fapt o minge ridicată la fileu preşedintelui Iohannis pentru a câștiga electoratul de peste 65 de ani, scrie Mediafax.

Cum preşedintele Iohannis a respins vehement măsurile cuprinse în documentelui Balş, care vizau izolarea persoanelor de peste 65 de ani timp de 12 săptămâni, Ion Cristoiu spune că a făcut o investigaţie proprie şi a descoperit că acest document, care a fost făcut public la 11 aprilie de site-ul presacurata.ro, a fost prezentat ca unul favorabil prof.dr Adrian Streinu Cercel, iar managerul Institutului Balş nu i-a negat nici atunci paternitatea.

  • „Şi aici rămâne marele mister, întrebarea, eu mi-o pun în continuare, dacă nu cumva acest document a ieşit cumva cu voia dlui Adrian Streinu Cercel tocmai pentru a-i ridica mingea lui Klaus Iohannis. Adică Klaus Iohannis a câştigat acum urieşeşte la electoratul de peste 65 de ani, un electorat cu precădere pesedisto-aldist, al ALDE, şi apariţia ieri a documentului i-a dat posibilitatea să câştige electoral şi chiar a câştigat, liniştindu-i pe oamenii peste 65 de ani. Mult mai important i-a dat posibilitatea dlui Klaus Iohannis să precizeze în sfârşit, să afirme un lucru pentru care eu mă bat de vreo lună de zile. Şi anume, cel decide în legătură cu anumite măsuri, nu cum arată coronavirus, dacă are ochi albaştri sau verzi, măsurile sunt numai ale decidentului politic.
  • La noi, şi documentul de ieri a dovedit asta, a fost o aiureală. Sper ca după acest mesaj al lui Klaus Iohannis se pună capăt. Specialiştii, cum spun eu cioclii apocaliptici, ieşeau pe televiziuni şi ne spuneau ei când începe relaxarea, cât vom mai sta în case, ceea ce e o aberaţie. Nicăieri în lume specialiştii nu ies înaintea decidentului politic. (...) Acest document i-a dat posibilitatea lui Klaus Iohannis să afirme în mai multe rânduri că acela care decide este factorul politic şi nu specialiştii”, a susţinut Ion Cristoiu

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.