Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Terence Crawford a unificat titlurile mondiale la categoria super-ușoară - VIDEO

www.agerpres.ro

Boxerul american Terence Crawford a reușit să unifice titlurile mondiale la categoria super-ușoară, învingându-l prin KO în repriza a treia pe namibianul Julius Indongo, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă seara la Lincoln (Nebraska), în fața a 12.000 de spectatori.

Crawford, în vârstă de 29 ani, a devenit cu această ocazie primul pugilist din ultimii 12 ani care deține titlurile mondiale ale principalelor patru federații (WBC, WBA, IBF și WBO) și al treilea de la crearea WBO, în 1988, după compatrioții săi Bernard Hopkins și Jermain Taylor, subliniază AFP.

Americanul, care deținea deja centurile WBC și WBO la super-ușoară a intrat sâmbătă și în posesia titlurilor WBA și IBF, după un meci în care și-a respectat statutul de favorit, dominându-și cu autoritate adversarul. El a obținut cu această ocazie a 32-a victorie din cariera sa și a 23-a înainte de limită, anunță Agerpres.

Citește și: Monica Niculescu și Su-Wei Hsieh au pierdut finala de dublu la Cincinnati

"Visul meu inițial, atunci când am început să boxez, a fost să devină campion mondial. Acum am visuri și mai mari", a declarat Crawford, care a disputat cu această ocazie ultimul său meci la categoria super-ușoară, urmând să treacă la categoria welter.

Boxerul american speră să-l înfrunte pe australianul Jeff Horn, cel care a produs surpriza luna trecută, învingându-l pe filipinezul Manny Pacquiao, într-un meci pentru titlul mondial WBO la categoria welter.

"În final, doar un singur nume va conta, cel al lui Terence Crawford", a asigurat boxerul din Omaha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.