Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Terenul pe care se află Liceul Odobeşti iese din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului

Inquam Photos / George Calin
plen vot parlament motiune camera deputatilor

Camera Deputaţilor a dat marţi vot favorabil proiectului de lege privind transmiterea unui imobil din domeniul public al statului şi din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului în domeniul public al oraşului Odobeşti, judeţul Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit expunerii de motive, pe terenul care face obiectul propunerii sunt edificate construcţiile în care îşi desfăşoară activitatea Liceul Tehnologic Odobeşti, terenul fiind utilizat în baza contractului de concesiune nr. 1/2006, încheiat cu Agenţia Domeniilor Statului.

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

Totodată, la nivelul administraţiei locale se intenţionează implementarea proiectului privind construcţia, dotarea şi echiparea bazei de practică a Liceului Tehnologic Odobeşti şi, pentru a fi eligibil în vederea obţinerii finanţării, solicitantul trebuie să deţină drept de proprietate sau să aibă în administrare imobilul respectiv.

Proiectul, iniţiat de deputatul PSD de Vrancea Nicuşor Halici, a fost adoptat de Senat, Camera Deputaţilor fiind decizională în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.