Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERIBIL Accident de feribot: 64 de persoane sunt date DISPĂRUTE, doar 15 pasageri au fost salvați - VIDEO

Cel puţin un pasager a murit şi alţi 64 au fost daţi dispăruţi după ce un feribot s-a scufundat luni în lacul Toba din Indonezia, în nordul provinciei Sumatra, informează dpa.

Deocamdată, s-a reuşit salvarea a 15 pasageri, din totalul celor 80 care se aflau la bordul feribotului Sinar Bangun atunci când acesta s-a răsturnat şi apoi scufundat pe vreme rea, luni după-amiaza, a anunţat şeful Agenţiei pentru gestionarea dezastrelor a districtului Samosir, Mahler Tamba, scrie agerpres.ro.

Citește și: Pierderi URIAŞE ale fraţilor Becali – afacerile s-au PRĂBUŞIT

"Continuă căutările celorlalţi 64 de pasageri daţi dispăruţi", a spus Tamba pentru dpa. El a adăugat că feribotul se îndrepta spre Tigaras, în districtul Simalungun, în condiţii de vânt puternic şi vreme rea, care au cauzat scufundarea lui, la circa 2 kilometri distanţă de portul Simanindo, de unde ridicase ancora. Pasagerii salvaţi au primit îngrijiri medicale.

Lacul Toba este un lac vulcanic, de 100 de kilometri lungime şi 30 de kilometri lăţime. Oamenii de ştiinţă afirmă că un eveniment vulcanic antic a format craterul unde este situat în prezent lacul şi insula Samosir ce ocupă 630 de kilometri pătraţi în mijlocul lui. Acesta este cel mai mare lac din Indonezia şi se situează la circa 900 de metri deasupra nivelului mării. Clima rece şi peisajul extrem de frumos fac din el o populară destinaţie turistică, în special în timpul actualei vacanţe musulmane prilejuite de sărbătoarea musulmană Eid al-Fitr.

Citește și: La întrecere cu Simona Halep: Ce mașină de lux și-a cumpărat Cristina Neagu .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.