Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teribilism în pandemie: Un student și-a tatuat codul certificatului de vaccinare

adevarul.ro
tatuaj

Un student italian în vârstă de 22 de ani a decis să-şi tatueze pe braţ codul QR de pe certificatul sanitar care dovedeşte că este vaccinat împotriva COVID-19, relatează sâmbătă AFP citată de Agerpres.

Astfel, la intrarea într-un restaurant sau într-un cinematograf, va fi de acum suficient ca Andrea Colonnetta, care locuieşte în Reggio Calabria, în sudul Italiei, să-şi ridice mâneca pentru a-şi arăta tatuajul de pe braţul stâng care dovedeşte că este vaccinat împotriva coronavirusului.

"Este destul de original, îmi place să fiu diferit", a declarat el pentru ziarul Corriere della Calabria, după ce fotografiile sale de pe Instagram şi TikTok l-au făcut o mică celebritate locală.

Părinţii săi, a explicat tânărul, au avut o reacţie mai puţin entuziastă. "M-au încurajat ... să fiu mai puţin impulsiv şi să mă gândesc puţin mai mult înainte de a acţiona", a explicat el.

Un videoclip postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe Andrea Colonnetta pregătindu-se să intre într-un McDonald's şi ridicându-şi braţul pentru a-şi fotografia tatuajul.

În videoclip se poate vedea apoi un gardian la intrarea în restaurantul fast-food scanând fotografia, însă înregistrarea video se încheie brusc, fără să se ştie dacă această metodă neobişnuită i-a permis lui Andrea să-şi cumpere un Big Mac sau nu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.