Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Termocentrala MINTIA 'fierbe', miniștrii PNL în campanie electorală

ministri

De două zile, Termocentrala Mintia din județul Hunedoara este oprită din lipsa cărbunelui necesar producerii energiei termice și electrice. În tot acest timp, membrii Guvernului PNL se află în județul Hunedoara, dar nu pentru a rezolva problemele energeticienilor, ci în campanie electorală.

Liberalii au programat două conferințe de presă marți, 8 septembrie 2020, în județul Hunedoara, fiind anunțată prezența vicepremierului Raluca Turcan, a ministrului fondurilor europene, Marcel Boloș și a candidaților PNL la funcțiile administrative pentru alegerile locale din acest an. Prima conferință de presă are loc la Muzeul Mineritului din Petroșani, iar cea de-a doua în Parcul Cetății din municipiul Deva.

Șocant este că, deși se află în județul Hunedoara, liderii PNL nu fac niciun gest pentru a detensiona situația de la Termocentrala Mintia, unde activitatea a fost oprită luni, pentru a cincea oară în acest an. Energeticienii protestează și solicită un program pentru funcţionarea termocentralei Mintia, prin reorganizarea Complexului Energetic Hunedoara (CEH), care să asigure securitatea energetică a României în vestul ţării, respectiv siguranţa locurilor de muncă. Culmea, la acțiunile electorale ale PNL participă și Cristian Roșu, administratorul special al CEH.

Mai trebuie menționat că energeticienii de la Termocentrala Mintia reclamă și neplata drepturilor prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.