Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroare pentru un grup de turiști în Munții Bucegi: O ursoaică le-a sfâșiat cortul și le-a luat rucsacul VIDEO

O ursoaică aflată în căutare de hrană a sfâşiat un cort campat în Munţi Bucegi, de unde a luat cu rucsac, întreaga scenă fiind filmată de un turist şi postată pe Facebook. Acesta susţine, răspunzând prietenilor virtuali care au comentat întâmplarea, că turiştii au aruncat petarde, dar că animalul „nici n-a clipit”, potrivit news.ro.

Într-un film postat, marţi după-amiază, pe Facebook, se vede cum o ursoaică, însoţită de puiul său, de apropie de un cort, adulmecă, după care sfâşie cortul de unde ia un rucsac, netulburată de faptul că în tot acest timp în zonă este un câine care o latră.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Mai mult, la un moment dat, ursoaica se apropie de câine, deranjată de lătratul acestuia, după care revine la cort pe care îl distruge în continuare.

Turistul care apostat imaginile susţine, în răspunsurile pe care le dă prietenilor de pe Facebook, că în cort nu era mâncare, aceasta fiind „departe, în copac” şi că turiştii au aruncat inclusiv cu petarde pentru a speria animalul însă ursoaica „nici nu a clipit”.

Turistul mai povesteşte că el şi cei care îl însoţeau s-au „cocoţat pe un deluleţ” pentru a sta departe de urs.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.