Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TEROARE printre părinți și profesori: JOC periculos la școală, copii la un pas de moarte

Someseanul.ro
balena albastra joc

Un eveniment deosebit de grav a avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 17 martie, la Şcoala gimnazială „Veronica Micle” din Iaşi, acolo unde mai mulţi copiii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ar fi jucat „Balena Albastră”, jocul care împinge la sinucidere.

ȘOC! Profeția lui MRU ar putea să se împlinească mai devreme

Cinci elevi cu vârste între 12 și 13 ani au ajuns, vineri, la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iași după ce au jucat un joc în timpul căruia și-au ținut respirația.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie "Sfânta Maria", Tamara Solange Roșu, a declarat, pentru AGERPRES, că patru fete și un băiat de la Școala "Veronica Micle" au practicat un joc colectiv, în pauza de la ora 12,00, la indicația unui coleg.

"La comanda unui coleg, și-au ținut respirația destul de mult. Și-au pierdut starea de conștiență. Au căzut și s-au lovit de mobilierul din jur. Ar mai fi fost și strânși în brațe de colegi. Deci au suferit și o asfixie și o constricție. Nu vă pot spune în ce scop au făcut acest lucru. E un joc pe care îl practică pentru prima dată. Sunt dependenți de tuburile de oxigen, sunt stabilizați, dar prognosticul este rezervat", a declarat Tamara Solange Roșu.

Aceasta a ținut să infirme că ar fi vorba despre "balena albastră", un joc din Rusia.

"Nu este acel joc, 'Balena Albastră'. Cei care îl joacă au desenat pe corpul lor o balenă. La noi e o altă variantă, variantă pe care o întâlnim pentru prima oară la Iași", a mai spus Tamara Solange Roșu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.