Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tesla va rechema peste 130.000 de mașini, în urma presiunilor făcute de autoritățile americane de reglementare

tesla

Ca urmare a presiunii din partea autorităților de reglementare din SUA, Tesla va rechema 134.951 vehicule Model S și Model X care au probleme de afișare pe ecranul tactil care au dus la pierderea mai multor caracteristici legate de siguranță, relatează CNBC.

Mașinile afectate, fabricate la uzina din Fremont, California, includ sedanele Tesla Model S fabricate între 2012 și 2018 și SUV-urile Model X din 2016 până în 2018, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere .

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a cerut Tesla, pe 13 ianuarie, să recheme 158.716 de vehicule electrice după ce a concluzionat că erorile pun probleme de siguranță legate de ecranul consolei centrale.

Proprietarii vehiculelor Tesla afectate au declarat anterior pentru CNBC că afișajul de pe unitățile lor de control media rămâne uneori gol, parțial sau integral. Problemele cu ecranul tactil au afectat capacitatea șoferilor de a utiliza sistemele de căldură, aer condiționat, dezghețare și dezaburire ale mașinilor lor sau de a folosi camerele de vizualizare din spate și funcțiile pilotului automat în timpul parcării și al conducerii.

Procesul va începe pe 30 martie și, spre deosebire de multe actualizări de la Tesla, această remediere nu poate fi făcută de la distanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.