Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TESTARE de sarcină PE ASCUNS - Ce au descoperit handbalistele unui club profesionist din Franţa

franța handbal

Teste de hormoni de sarcină au fost efectuate fără consimţământul jucătoarelor unui club din liga profesionistă franceză anunţă Asociaţia franceză a handbalistelor şi handbaliştilor profesionişti (AJPH), informează lequipe.fr, citată de news.ro.

"Analize ale nivelului hormonilor Beta hCG pentru descoperirea sarcinilor ar fi fost prescrise de medic fără consimţământul jucătoarelor. După ce a intrat în posesia reţetelor care atestă aceste analize, AJPH a trimis o scrisoare clubului şi medicului şi a informat instanţele şi partenerii sociali. Acest tip de control este totalmente ilegal, încalcă viaţa privată a jucătoarelor şi aduce o gravă atingere intimităţii lor", se arată în comunicatul AJPH, în care nu se precizează numele clubului.

Citeşte şi: Executorul judecătoresc, oamenii de afaceri şi complicii lor, LĂSAŢI LIBERI de judecător în dosarul de deturnare licitaţii- DIICOT a contestat decizia

Contactată de AFP, Liga Feminină de Handbal (LFH) a indicat că a luat legătura cu clubul în cauză şi aşteaptă explicaţii.

Conform France TV Sport, ar fi vorba de gruparea Nantes Atlantique Handball, locul 3 în prima ligă, condus de Arnaud Ponroy.

La acestă formaţie joacă Alexandrina Barbosa, care a evoluat la Rulmentul Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi Camille Ayglon, care a fost la CSM Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.