Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Testare MAJORĂ la Primăria Alba Iulia: aproximativ 250 de angajați au fost testați; DSP, în stare de alertă; programul cu publicul a fost suspendat

SANADOR
testare covid

Aproape 250 de angajați ai Primăriei Alba Iulia au fost testați pentru depistarea COVID-19, după ce o asistentă care se ocupa cu triajul personalului a fost confirmată pozitiv. Activitatea cu publicul a instituției va rămâne suspendată și miercuri, informează Mediafax.

Citește și: Procurorii DIICOT au găsit la trei bărbați din Arad 61 de plante de canabis: e propusă arestarea preventivă

Primăria Alba Iulia anunță că au fost recoltate probe de la 245 de angajați ai instituției din sediul central, dar și din serviciile și direcțiile din celelalte sedii.

Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezență recentă în sediul central și ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19.

Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de miercuri.

„Din aceste considerente, Primăria Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul nici în cursul zilei de miercuri. Ne referim strict la prezența fizică a cetățenilor în sediul central al instituției”, au spus reprezentanții primăriei.

Citește și:  Județul Galați, cu un picior în prăpastie! Număr URIAȘ de infectați la Spitalul Județean: aproape 160 de oameni; 111 decese de la începutul pandemiei

Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se va face în format electronic Activitatea se va relua în condiții normale începând de joi, 23 iulie.

Primăria Alba Iulia nu a avut, marți, program de lucru cu publicul, iar în sediul central al instituției au avut loc lucrări de dezinfecție și testarea personalului pentru infecția COVID-19.

Acțiunile au fost necesare și preventive după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observațional și măsurarea temperaturii la intrarea în instituție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.