Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Testul de coronavirus al prefectului judeţului Constanţa, George Niculescu, a ieşit negativ

SANADOR
testare covid

Testul de coronavirus al prefectului judeţului Constanţa, George Niculescu, a ieşit negativ, el fiind testat după ce o angajată a Prefecturii Constanţa a fost confirmată cu Covid-19. De asemenea, şi testele contacţilor direcţi ai angajatei Prefecturii au ieşit negativ, potrivit news.ro.

Prefectura Constanţa a anunţat, marţi seară, că în urma testării contacţilor direcţi ai angajatei care a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2, toate rezultatele au fost negative, inclusiv cele ale prefectului şi subprefecţilor judeţului Constanţa.

Prefectul judeţului, George Niculescu, a anunţat va coordona activitatea de la domiciliu, unde va rămâne izolat, şi va participa la şedinţe în sistem videoconferinţă şi teleconferinţă.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

“Este necesar să avem continuitate, indiferent de situaţie, pentru că rolul nostru este foarte important, mai ales că suntem în plin sezon estival. Atât eu, cât şi colegii mei din cancelarie, vom rămâne în izolare la domiciliu până la noi dispoziţii, DSP Constanţa fiind instituţia care, în funcţie de contextul epidemiologic, va hotărî cât vom fi nevoiţi să stăm acasă”, a declarat George Niculescu.

O angajată a Prefecturii Constanţa, care îşi desfăşoară activitatea în Cancelarie, a fost confirmată, luni, cu noul coronavirus. Starea generală a femeii este bună, ea fiind asimptomatică, a precizat Prefectura Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.