Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tezaur oferă soluții de creditare rapidă în condiții sigure

TEZAUR
cumparaturi online

În prezent, este mult mai ușor de a obține un credit rapid și sigur, decât ți-ai putea imagina. În plus, acesta este cu un comision minim lunar și cel mai bun preț amanet aur. Poți primi împrumuturi în bani de la agenții de amanet TEZAUR, în București fiind deschise 52 astfel de agenții, în cele mai importante zone ale orașului. Bijuteriile sunt cele care te vor ajuta să obții împrumutul rapid, fără cerințe extinse. Desigur banii pe care îi vei primi depind de valoarea bijuteriilor amanetate.

TEZAUR Investment Group are o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare. Face parte din brandul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București.

Având în vedere cât de ușor se poate obține un împrumut financiar cu garanții bijuterii din aur, oamenii sunt încântați de aceste agenții din București, pentru că-și doresc soluții sigure și optime pentru satisfacerea nevoilor de împrumut, pe care le au în fiecare an.

În prezent, și românii din alte zone din țară pot beneficia de avantajele oferite de aceste servicii financiare. Împrumuturile sunt rapide și se pot face și din București și din țară.

TEZAUR a devenit foarte rapid un lider al pieței de amanet din București. Această companie a lansat primul serviciu de Amanet Online din țara noastră, ceea ce aduce o contribuție și la modernizarea industriei de amanet din România. Se ocupă și cu împrumuturi financiare și cu vânzări de bijuterii din aur și cu diamante.

content-image

Prin serviciul amanet de acasă românii au cel mai bun comision de pe piață și pot obține banii rapid, chiar din confortul casei, direct pe card. Ei pot amaneta în orice zi bunuri de valoare, dacă au o conexiune la Internet, pentru a realiza tranzacția online. Pentru a trimite bunurile spre evaluare la specialiștii de la amanet, ei vor stabili ora și ziua, la care se vor ridica bunurile pentru amanet, în mod gratuit de firma de curierat parteneră.

Evaluarea va fi rapidă și sigură, ea depinde și de valoarea bunurilor. După evaluare, se va stabili suma împrumutului, care trebuie aprobată de client, înainte de a fi trimisă direct pe cardul acestuia. Bunurile vor fi păstrate în seiful agenției de amanet, în condiții de maximă siguranță. Prin amanet de acasă, românii au multe avantaje, dar totuși trebuie să analizeze termenii și condițiile care apar în contract, pentru a decide dacă un astfel de împrumut este cel mai bun pentru ei. Prin cunoașterea tuturor avantajelor și dezavantajelor, ei pot lua o decizie bine informată.

De regulă, un împrumut garantat de la o casă de amanet, la care se aplică și online, este convenabil și rapid de finalizat. La TEZAUR nu trebuie să aștepți foarte mult finalizarea tranzacției sau a procesului de aprobare a împrumutului. După ce obiectul este rapid evaluat, agentul de amanet va oferi un procent din valoarea acestuia. El va face un contract, în care va trece și data scadentă la care împrumutul trebuie rambursat. Dacă s-ar putea să fii în situația de a nu putea rambursa la timp suma de bani primită, poți prelungi contractul prin achitarea comisionului calculat pe zilele de întârziere, atunci casa de amanet îți va păstra obiectul pana la achitarea integrală a împrumutului și a comisionului datorat.

Estimările arată că milioane de oameni din întreaga lume folosesc serviciile de amanet, an de an. Asta deoarece ei au văzut că agențiile oferă termeni mult mai buni, decât alți creditori cu taxe greu de acceptat. TEZAUR are cel mai bun comision de pe piață, oferă servicii de calitate, cum sunt cele de schimb valutar și vânzări de bijuterii de valoare, din aur și cu diamante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.