Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"The Martian" rămâne în fruntea box office-ului nord-american pentru a doua săptămână

film

Superproducţia "The Martian", o peliculă despre supravieţuirea unui astronaut izolat pe Planeta Roşie, a rămas în fruntea box office-ului nord-american pentru al doilea weekend în cinematografe, potrivit datelor preliminare date publicităţii duminică de compania Exhibitor Relations. 

Pelicula, semnată Ridley Scott şi inspirată de romanul science fiction al lui Andy Weir, a avut încasări de 37 milioane de dolari, dintr-un total de 108,7 de milioane obţinuţi în două săptămâni de la lansare. 

Produs de studiourile 20th Century Fox, filmul ne prezintă povestea unui botanist (Matt Damon), abandonat pe Marte de echipajul său, care l-a crezut mort în urma unei furtuni puternice, şi care trebuie să îşi mobilizeze toată ingeniozitatea pentru a supravieţui în aşteptarea unei potenţiale misiuni salvatoare.

Filmul de animaţie cu vampiri "Hotel Transylvania 2" se menţine pe locul al doilea, cu încasări de 20,3 milioane de dolari după a treia săptămână de proiecţii în cinematografe. Această producţie a studiourilor Sony a obţinut circa 117 milioane de dolari de la lansare. 

"Pan", filmul fantasy semnat Joe Wright, cu Hugh Jackman şi Levi Miller în rolurile principale, ocupă locul al treilea în box-office în weekend-ul de debut, cu încasări de 15,5 de milioane de dolari. Pelicula prezintă povestea unui orfan care se regăseşte într-o lume imaginară în care va deveni Peter Pan. 

Cel mai recent film cu Robert de Niro, "The Intern", îşi păstrează poziţia a patra în box office, cu 8,6 milioane de dolari obţinuţi acest weekend, dintr-un total de 4,96 de milioane acumulaţi în trei săptămâni de proiecţii pe marile ecrane. 

Pe poziţia a cincea se menţine thriller-ul lui Denis Villeneuve, "Sicario", un film despre războiul împotriva drogurilor, cu Emily Blunt în rolul principal, care a obţinut 7,3 milioane de dolari, dintr-un total de 26,7 milioane după patru săptămâni în cinematografe.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.