Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

The Mavers, fondatorii start-up-ului românesc digital & tech pe piaţa imobiliară, anunță o investiţie de peste 300.000 de euro

Economica.net
investitii fonduri dezvoltare

Fondatorii start-up-ului românesc digital & tech pe piaţa imobiliară, The Mavers, anunţă o investiţie de peste 300.000 de euro în proiecte de consultanţă pe zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

"Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platformă de data science care este formată din două elemente - data warehouse-ul care colectează informaţii din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituţiilor guvernamentale, şi algoritmii de machine learning şi inteligenţă artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Aceasta segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii, sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi", a declarat, marţi, Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers, într-o conferinţă de presă online, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Camera Deputaților pregătește o lovitură pentru Klaus Iohannis: se poate ajunge la arbitrajul CCR

Boghiu are o experienţă de peste zece ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE România.

La rândul său, Radu Gogoaşă, cofondator The Mavers, consideră că diferenţa în piaţă o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp şi bani prin digitalizarea şi automatizarea proceselor din cadrul companiilor. Acesta are experienţă de investment în startup-uri de la Londra, specializarea fiind în zona de product development.

Citește și: Donald Trump, ieșire furtunoasă după atacul din Viena: 'Aceste atacuri ale răului asupra oamenilor nevinovaţi trebuie să înceteze'

Potrivit unui comunicat al companiei, transmis marţi AGERPRES, activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), start-up studio proptech şi proiecte de consultanţă în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

Un alt proiect la care The Mavers lucrează în prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidenţială a grupului Bog'Art, urmând să lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operaţiuni complet digitalizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.