Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

The National Enquirer, dată în judecată de fratele partenerei lui Jeff Bezos

The National Enquirer
The National Enquirer

The National Enquirer şi trustul American Media au fost date în judecată pentru defăimare, vineri, de Michael Sanchez, fratele lui Lauren Sanchez, partenera lui Jeff Bezos, scrie Variety.

În acuzaţia formulată de Sanchez, acesta insistă pe faptul că nu le-a oferit ponturi celor de la Enquirer despre legătura lui Bezos cu sora sa şi că nu le-a furnizat forografiile nud cu cei doi pe care publicaţia ameninţa că le publică.

Într-o declaraţie pentru Variety, American Media a transmis: "Procesul intentat de domnul Sanchez este ultima sa încercare de a ignora adevărul şi de a rescrie istoria. Faptul, pe care l-am menţinut tot timpul, este că domnul Sanchez a vândut povestea despre legătura secretă a sorei sale către National Enquirer şi a fost singura sursă. Procesul său frivol subliniază care este adevărata sa motivaţie, propria lăcomie".

În acuzaţie, Sanchez susţine că declaţia AMI este "falsă şi defăimătoare" şi, printre altele i-a "distrus cariera profesională şi reputaţia lui Sanchez, a distrus relaţiile în media care sunt "instrumentele" sale de lucru şi l-a îndepărtat de propria familie".

În ianuarie 2019, National Enquirer a publicat 11 pagini de conţinut scandalos despre legătura dintre miliardarul Amazon Jeff Bezos (care a fost căsătorit cu MacKenzie timp de 25 de ani) şi Lauren Sanchez Whitesell (soţia preşedintelui Endeavor Patrick Whitesell). Printre acestea se numără şi mesajele schimbate de cei doi, precum şi faptul că ziarul tabloid s-a aflat în posesia imaginilor nud care îl reprezentau pe Bezos.

Dispute dintre Bezos şi National Enquirer au început atunci când tabloidul a publicat prima dată fotografii în care şeful Amazon apare alături de Sanchez, realizate aparent înainte ca el să depună actele de divorţ. Enquirer a continuat povestea publicând mesaje schimbate de cei doi, unele dintre ele datând, potrivit ziarului, din luna aprilie a anului trecut.

Bezos a angajat ulterior un detectiv care să afle sursa acestor mesaje şi să determine dacă publicaţia a căutat să se folosească de această poveste ca răzbunare politică pentru articolele apărute în The Washington Post, pe care CEO-ul Amazon l-a cumpărat în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.