Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnaliștii britanici anunță câștigătoarea de la Wimbledon: Jucătoarea a fost pronosticată pentru victorie în urma unui algoritm creat

Wimbledon

Jurnaliștii de la publicația britanică The Telegraph au analizat cele mai recente ediții de la Wimbledon pentru a pronostica câștigătoarea probei feminine din acest an, conform The Telegraph.

Surpriza pronosticului jurnaliștilor britanici este americanca Madison Keys, aflată pe poziția 10 în clasamentul WTA.

În efectuarea analizei, jurnaliștii de la The Telegraph au ținut cont de următoarele criterii: vârsta câștigătoarelor, poziția din clasament, dexteritatea, țara de origine și condiția fizică, parametri calculați pentru ultimii 15 ani.

Vezi și: S-a tras la sorţi! Adversare DE TEMUT pentru Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabiela Ruse şi Ana Bogdan, la Wimbledon

O altă informație interesantă pe care cei de la The Telegraph o fac publică este procentajul șansei de câștig în funcție de mână: jucătoarele de mâna dreaptă au 77.5% șanse să câștige Wimbledon, de altfel, un alt „atu” al lui Madison Keys.

Cele 29 de campionate câștigate la Wimbledon de-a lungul istoriei de jucătoarele americance, ar reprezenta un nou motiv de optimism pentru Madison Keys.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.