Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu este optimist: 'Eu cred că jocurile nu sunt făcute; România nu e o ţară de proşti'

Theodor Paleologu

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, este de părere că jocurile pentru aceste alegeri "nu sunt făcute", iar "România nu e o ţară de proşti".

"Într-o ţară normală, jocurile nu sunt făcute şi nu există ideea aceasta că jocurile sunt făcute. Este tot ce ne transmite echipa domnului Iohannis, pentru că domnul Iohannis nu transmite nimic. (...) Eu nu cred că românii sunt atât de lipsiţi de discernământ. Eu cred că România nu e o ţară de proşti. Eu cred că există suficient de mulţi oameni inteligenţi în ţara asta ca să vadă ce se întâmplă, să sancţioneze lipsa de dezbatere, să sancţioneze laşitatea, să sancţioneze iresponsabilitatea, să sancţioneze atitudinea profund antidemocratică a celor trei. Cred că sunt destul de mulţi oameni inteligenţi în ţara asta, care vor strica jocurile celor care doar fac jocuri şi fac combinaţii şi nimic altceva şi nu au proiecte pentru România, nu au idei şi nu sunt în stare să le susţină în faţa alegătorilor", a declarat Theodor Paleologu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu.

Citește și: Klaus Iohannis atacă dur PSD: Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată

Theodor Paleologu a fost prezent la Sibiu la o lansare de carte, după care s-a întâlnit cu susţinătorii şi simpatizanţii la un hotel din oraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.