Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu răspunde atacurilor lui Andrei Caramitru: Sunt useriștii de tip barnist

B1.ro
paleologu

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a declarat, legat de atacurile la adresa sa din partea unor membri USR, că aceștia sunt din zona actualului președinte Dan Barna și sunt de o violență rară. Paleologu afirmă că în trecut a avut relații foare bune cu cei din USR.

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

"Au venit dintre useriștii de rit barnist, au venit atacuri care depășesc în violență ce s-a spus despre mine în 2012 de Antena 3. Sunt uimit de atâta violență a atacurilor. Nu mă afectează. Era regele Mitridate care în fiecare zi lua o porție de otravă să se imunizeze la otravă. Așa și eu. Mai citesc ce scrie Caramitru și mă imunizez. În ce priveste relația cu USR, voi fi un partener loial (n.r.: din funcția de președinte), o coaliție largă ar fi una din care îmi doresc să facă parte PNL, USR, UDMR- sper să se mai lepede de anumite amiciții din ultima vreme. (...) Votanții USR au o alternativă la candidatul USR, cam jumătate nu se simt reprezentați de Dan Barna și din fericire au posibilitatea să voteze pentru altcineva", a declarat Theodor Paleologu, la Iași.

Declarațiile vin în contextul atacurilor la adresa sa venite din partea lui Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR.

"Cu discurs cât de cât anti-sistem, îl conving pe un egocentric trist, Paleologu, să între în cursă, fără şanse, ca să prosteasca 5 -6% din oameni să îl voteze - să rupă voturi de la opoziţia reală, dau ordin pe unitate la toţi “acoperiţii” din presă să vă bage în cap să nu cumva să votaţi iar USR/PLUS”, a scris Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, pe Facebook.

Într-o altă postare, Caramitru a pus o fotografie din campania Elenei Udrea și cea a lui Theodor Paleologu, cu mesajul: "Programul PMP rămâne la fel - educatia. Bravo. Și logo-ul la fel. Doar persoana a fost schimbată. “Casting-ul”. Cu șanse la fel și atunci și acum. Candidatul era însă mai distractiv data trecută".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.