Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Stolojan se dă bine pe lângă Nicolae Ciucă, premierul văzut de mulți liberali ca favorit la prezidenţiale: În PNL nu văd un alt lider

romanialibera.ro
Theodor Stolojan

Liberalul Theodor Stolojan a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că dacă premierul Nicolae Ciucă performează în continuare ca până acum şi dacă cota lui de încredere creşte în continuare, nu vede de ce nu ar fi şi un bun candidat de preşedinte, anunță news.ro.

”Să ştiţi că dacă performează în continuare ca până acum, ca prim-ministru şi dacă cota lui de încredere creşte în continuare, nu văd de ce nu ar fi şi un bun candidat de preşedinte”, a spus Stolojan.

El a precizat că în PNL, deocamdată ”nu vede un alt lider care să aibă aceeaşi încredere sau să ajungă la aceeaşi încredere ca Nicolae Ciucă”.

Despre schimbarea recentă a liderului PNL, Stolojan a arătat că decizia a avut legătură cu faptul că partidul ajunsese sub 20%, la 14,15 la sută, iar premierul Ciucă avea o încredere foarte mare, aproape cea mai mare dintre liderii de acum, în timp ce Florin Cîţu era undeva sub 10 la sută, la 6 sau 7 la sută.

”Partidul politic sesizează imediat că treaba nu e în regulă, acesta este primul argument foarte puternic, cred că a fost argumentul principal care a determint această mişcare, în speranţa că PNL îşi va recăpăta simpatizanţii.

Stolojan a mai afirmat că speranţa este că se va produce acest transfer de încredere de la premier la electoratul PNL. ”Consider că PNL va ajunge la 20 la sută şi va trece de 20 la sută începând cu luna viitoare”, a mai spus el.

Fostul lider PNL a precizat că un alt motiv a fost cel din coaliţie. Stolojan a arătat că au apărut anumite luări de poziţie ale lui Florin Cîţu, care au fost considerate de către unii ca atacuri la guvern ,deşi semnala nişte lucruri corecte, dar într-o coaliţie, cu PSD, trebuie să faci compromisuri, pentru că altfel nu funcţionează coaliţia.

Theodor Stolojan a mai spus că el îşi doreşte ca această coaliţiei să ducă la bun sfârşit această guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.