Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May a declarat că cetățenii ar trebui să se simtă asigurați, nu alarmați de planurile Guvernului de a crea o rezervă de medicamente

reuters
Theresa May

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat joi că cetățenii ar trebui să se simtă asigurați, nu alarmați de planurile Guvernului de a crea o rezervă de medicamente pentru a fi pregătiți în cazul în care Marea Britanie părăsește Uniunea Europeană fără un acord, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Mai sunt doar opt luni până când Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, iar planurile post-Brexit sunt încă neclare, în contextul în care Theresa May încearcă să încheie un acord cu Blocul comunitar.

„În loc să fie alarmați de pregătirile pe care le facem, cred că cetățenii ar trebui să se simtă asigurați și liniștiți”, a declarat Theresa May, cu referire la planurile Guvernului de a crea rezerve de medicamente.

Citește și: Poliția italiană a evacuat peste 300 de romi dintr-o tabără de la periferia Romei

„Este adevărat că nu știm care va fi rezultatul negocierilor pentru Brexit, dar credem că va fi unul bun. Lucrăm la un acord bun, dar este bine să ne pregătim pentru orice eventualitate”, a adăugat prim-ministrul.

Marți, ministrul britanic pentru Brexit, Dominic Raab, a declarat că Guvernul se va asigura că există suficiente rezerve de mâncare, medicamente și alte bunuri în cazul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană fără un acord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.