Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May, decizie de URGENȚĂ, după atentatul de la Londra: a convocat COBRA

wemagazin.com
Theresa May

Trei liceeni francezi au fost răniţi în atacul produs miercuri după-amiază în apropierea sediului parlamentului din Londra, au indicat oficiali francezi, potrivit Reuters.

Dragnea, ULTIMATUM pentru Tăriceanu și Constantin: 'Nu este confortabil' - VIDEO

Cei trei sunt adolescenţi în vârstă de 15-16 ani, elevi ai Liceului Concarneau din Bretania, potrivit cotidianului regional Le Telegramme. Publicaţia citează colegi ai celor răniţi, care au relatat că aceştia au fost loviţi de o maşină în timp ce se deplasau pe podul Westminster.


Premierul francez a confirmat pe Twitter că este vorba despre trei liceeni.

De asemenea, s-a confirmat faptul că unul dintre cei uciși de atacatori este chiar polițistul care a încercat să-l oprească pe teroristul ce a păstruns în Parlament. A doua victimă este o femeie, decedată în momentul în care mașina a lovit mulțimea de pe trotuar.


Tot în legătură cu incidentul de securitate de la Londra, soldat, conform celor mai recente informaţii, cu doi morţi şi mai mulţi răniţi, prim-ministrul britanic Theresa May a convocat o reuniune a comitetului de criză COBRA. Reuniunea va avea loc începând de la ora 22.00, a precizat un purtător de cuvânt din Downing Street. 

Conform Autorităţii Portuare londoneze, o femeie a fost scoasă din fluviul Tamisa lângă podul Westminister şi este tratată de urgenţă pentru răni grave. Aceeaşi sursă a precizat că traficul fluvial a fost închis în zonă. 

Atacul de la Londra a survenit în ziua în care la Bruxelles au fost comemorate atentatele comise în urmă cu un an în capitala belgiană, în care au fost ucise 32 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.