Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomson Reuters va cumpăra Imagen, o companie de gestionare a activelor de conţinut digital, la un preţ nedezvăluit

universul.net
euro digital

Thomson Reuters va cumpăra Imagen, o companie de gestionare a activelor de conţinut digital, la un preţ nedezvăluit, pentru a-şi extinde activitatea de agenţie către noi clienţi, a anunţat miercuri compania de ştiri şi informaţii, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Imagen cu sediul în Marea Britanie, care deţine platforma de distribuţie video Screenocean, operează biblioteci de conţinut digital pentru companii de sport, media şi afaceri, inclusiv fotbalul din Premier League şi Major League Baseball.

Imagen va deveni parte a diviziei Reuters News.

Achiziţia face parte dintr-un plan de a servi mai mulţi clienţi, pe măsură ce îşi extind afacerile de streaming video.

”Convingerea noastră este că afacerea noastră de agenţie trebuie să evolueze pentru a fi o livrare de conţinut (afacere) bazată pe tehnologie”, a spus preşedintele Reuters Paul Bascobert, într-un interviu.

”Odată cu preluarea Imagen, clienţii vor avea capacitatea de a adăuga fără probleme servicii de gestionare a activelor media pentru a stoca, manipula, permite, distribui şi monetiza tot conţinutul lor vizual”, a adăugat Bascobert într-un comunicat.

Reuters deserveşte în prezent clienţii agenţiei prin Reuters Connect, care este o piaţă de conţinut business-to-business care acordă licenţe pentru text, imagini şi videoclipuri Reuters, precum şi ştiri şi conţinut de la alţi peste 70 de furnizori, printre care BBC, USA Today şi CCTV din China.

Acordul este al doilea anunţat în această săptămână. Luni, Thomson Reuters a declarat că a fost de acord să cumpere Casetext, o companie AI cu sediul în California, care ajută profesioniştii din domeniul juridic să efectueze cercetări, analize şi să pregătească documente folosind AI generativă, tranzacţia fiind de 650 de milioane de dolari.

Thomson Reuters a declarat că a alocat 10 miliarde de dolari pentru achiziţii şi aproximativ 100 de milioane de dolari pe an în investiţii în capabilităţi AI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.