Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thriller-ul cu accente horror 'Watcher' şi filmul istoric indian 'Prithviraj' sunt principalele noutăţi din cinematografele din SUA

reuters.com
amc cinema

Thriller-ul cu accente horror "Watcher" şi filmul istoric indian "Prithviraj" sunt principalele noutăţi ale acestui sfârşit de săptămână din cinematografele din Statele Unite, potrivit site-ului de specialitate Internet movie data base (Imdb), conform Agerpres.

Filmul "Watcher" prezintă povestea unei tinere care se mută într-un apartament împreună cu iubitul său şi începe să aibă senzaţia că este urmărită. Julia, o tânără actriţă venită recent în oraş cu iubitul său, observă că un străin misterios o urmăreşte din clădirea de vizavi.



Este vorba de filmul de debut al realizatoarei Chloe Okuno, care a fost prezentat în concurs la Festivalul Sundance la ediţia de anul acesta.

Potrivit criticii de specialitate, "Watcher" se doreşte nu doar un film de suspans care ţine publicul cu sufletul la gură, ci şi un manifest al vulnerabilităţii femeii în faţa privirii masculine iscoditoare. Este un film realizat cu puţine resurse: un apartament, două ferestre, câteva străzi şi o pisică pierdută.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, actriţa principală Maika Monroe se iroseşte însă în această psiho-dramă ineficace... Debutul regizoral al lui Okuno oferă câteva frisoane ieftine şi scene de sânge care vin însă prea târziu.

IndieWire subliniază în schimb că "Monroe este fantastică (...) Pătrunde într-un univers plin de suspans şi teroare, în acest film care se remarcă prin latura sa psihologică". Okuno este o cineastă talentată care ştie să-şi ţină publicul cu sufletul la gură.

Distribuţia filmului este completată de Karl Glusman, Burn Gorman şi Tudor Petruţ, nepotul marelui actor Emanoil Petruţ, care trăieşte în Statele Unite.

O altă premieră de un gen total diferit este filmul epic "Prithviraj", care transpune pe ecrane în stil Bollywood o dramă istorică.

Este vorba de un film biografic despre legendarul rege războinic hindus "Prithviraj Chauhan" care ilustrează primele sale succese militare, dar şi povestea lui de dragoste cu prinţesa Sanyogita, precum şi ciocnirile armate cu Mahomed din Ghor, sultan al Imperiului Ghurid, care a pus bazele domniei musulmane în subcontinentul indian ce a durat câteva secole.

Filmul este regizat de Chandra Prakash Dwivedi, iar distribuţia este condusă de Akshay Kumar, în rolul principal, secondat de actorii Sanjay Dutt, Sonu Sood, Manushi Chhillar, Manav Vij, Ashutosh Rana şi Sakshi Tanwar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.