Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thrillerul SF 'Venom' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc

Action News Now
Box office

Thrillerul SF „Venom”, cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de peste 1,5 milioane de lei, scrie news.ro.

Filmul regizat de Ruben Fleischer a fost vizionat de 65.409 spectatori şi a generat încasări de 1.531.940 de lei, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Comedia de acţiune „Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again", în regia lui David Kerr, cu Rowan Atkinson, Emma Thompson, Jake Lacy şi Olga Kurylenko în distribuţie, şi-a menţinut, de asemenea, poziţia, după ce a generat încasări de 495.907 lei şi a fost vizionată de 24.236 de spectatori în al doilea weekend de la lansare.

Filmul de acţiune „Mile 22 - Misiune secretă”, cu Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey şi John Malkovich în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în box office-ul românesc, cu încasări de 330.472 de lei şi 15.670 de spectatori.

Lungmetrajul „Primul om pe Lună/ First Man”, în care Ryan Gosling joacă rolul astronautului Neil Armstrong, a debutat pe poziţia a patra în clasament, cu încasări de 186.588 de lei şi 8.483 de spectatori.

Comedia „Loserii de la seral/ Night School”, cu Kevin Hart şi Tiffany Haddish în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe cinci, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 154.613 lei şi a fost vizionată de 7.309 spectatori.

Citește și: A murit Paul Allen, cofondatorul Microsoft

Animaţia „Wheely: Voios şi Iute/ Wheely", în regia lui Yusry Kru, a urcat un loc, până pe şase, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 123.505 lei şi a fost vizionată de 6.544 de spectatori.

O altă animaţie, „Ploey - Inimă de viteaz/ Ploey - You Never Fly Alone", a coborât două locuri după al patrulea weekend de la premieră, când a generat încasări de 122.040 de lei şi a fost vizionată de 6.428 de spectatori.

Thrillerul „Vremuri grele la El Royale/ Bad Times at the El Royale”, cu Jeff Bridges, Cynthia Erivo şi Dakota Johnson în distribuţie, a debutat pe locul al optulea, cu încasări de 121.482 de lei şi 5.672 de spectatori.

„Blestemul celor rămaşi/ I Still See You”, thriller regizat de Scott Speer, a debutat în clasamentul românesc cu încasări de 109.220 de lei şi 5.808 spectatori.

Locul al zecelea a fost ocupat de lungmetrajul fantasy „Misterul ceasului din perete/ The House With A Clock In Its Walls”, cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, în coborâre două locuri. Filmul a generat încasări de 98.774 de lei, în al treilea weekend, când a fost vizionat de 5.215 spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.