Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Ți-am dat un inel`, e doar o melodie pentru alții/ Dan Bittman spune de ce nu s-a căsătorit niciodată

captura Antena 3
Dan Bittman

Căsătoria nu a fost niciodată pentru el o prioritate deși prin melodiile sale a promovat asiduu căsătoria și relațiile stabile.

Dan Bittman a dezvăluit că niciodată căsătoria nu a fost o prioritate, deși a avut o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai lui. Cântărețul a mărturisit că a fost la un pas de a se căsători, însă apoi și-a dat seama că nu este o decizie bună.

Dan Bittman este de părere că lucrurile se schimbă într-o relație, după ce doi oameni semnează actele de căsătorie. Artistul a spus că melodia „Ți-am dat un inel” este inspirată de momentul în care a vrut să facă pasul cel mare.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa «Ți-am dat un inel», care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă (n.r. – lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente”, a declarat Dan Bittman, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, artistul a mărturisit, sub formă de glumă că nu exclude ideea de a se căsători pe viitor, dar partenera lui trebuie să fie o doamnă de peste 70 de ani cu o avere impresionantă.

„Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu iaht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, a mai spus artistul.

Dan Bittman a mărturisit că de-a lungul anilor a făcut multe greșeli și a dezamăgit prin comportamentul său.

„Viața mea e o nebunie de când a început. Greșeli am făcut, multe chiar. Am dezamăgit, așa cum noi bărbații suntem obișnuiți să o facem. Am dezamăgit și îmi pare rău! Îmi cer mii de scuze, dar degeaba… scuzele nu schimbă cu nimic situația. (…) Mai bine să intri într-o relație ca într-un contract. Hai să ne simțim bine pe un timp determinat. În momentul în care simțim că ceva scârțâie, fără ranchiună, fără certuri, fără discuții, fără avocați… hai să ne despărțim civilizat. Reproșurile nu folosesc la nimic, averile se împart dacă este cazul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.