Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods, mesaj pentru fanii săi: 'Trebuie să rămânem în siguranţă, să fim inteligenţi şi să facem ce este mai bine pentru noi și apropiaţii noştri'

Gettyimages
Phil Mickelson, Tiger Woods

Starul american al golfului Tiger Woods a lansat un apel de a "rămâne în siguranţă'' şi la ''inteligenţă" faţă de propagarea noului coronavirus, conform unui mesaj difuzat luni pe contul său de Twitter, citat de AFP.

"Sunt lucruri în viaţă mult mai importante decât un turneu de golf în acest moment. Trebuie să rămânem în siguranţă, să fim inteligenţi şi să facem ce este mai bine pentru noi, apropiaţii noştri şi comunitatea noastră", a scris americanul în vârstă de 44 de ani pe contul său de Twitter, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Un cunoscut medic român explică de ce CORONAVIRUSUL face prăpăd în Italia, dar nu și în România

"Tigrul" spera să-şi apere titlul peste trei săptămâni la Mastersul de la Augusta, unde anul trecut a cucerit al 15-lea titlu de Mare Şlem, după o pauză de 11 ani.

Dar, în conformitate cu totalitatea competiţiilor afectate în America de Nord din cauza temerilor legate de Covid-19, circuitul PGA de golf a decis să amâne Mastersul, programat iniţial între 9-12 aprilie, după ce a anulat turneele care trebuiau să-l preceadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.