Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods nu va fi acuzat de conducere periculoasă după accidentul său, anunță șeriful local

www.libertatea.ro
Tiger Woods

Americanul Tiger Woods, starul golfului profesionist, nu va fi pus sub acuzare pentru "conducere periculoasă" după accidentul rutier în urma căruia a suferit răni grave la picioare, a anunţat şeriful comitatului Los Angeles, însărcinat cu ancheta în acest caz, informează AFP, potrivit Agerpres.

"O acuzaţie de conducere periculoasă implică numeroase elemente. Aici este vorba de un simplu accident", a spus şeriful Alex Villanueva în timpul unui briefing de presă pe internet.

Tiger Woods s-a rostogolit de mai multe ori, marţi dimineaţă, după ce a pierdut controlul asupra vehiculului pe o porţiune de drum abruptă şi predispusă la accidente, în apropiere de Los Angeles, fără ca în accident să fie implicate ale maşini, conform primelor elemente ale anchetei.

Citește și: BREAKING TUPEUL total al președintelui CJ Călărași 'RĂSPLĂTIT' de DNA - Ar fi îngrădit dreptul la muncă a ZECE angajați și ar fi constrâns un procuror

Conform salvatorilor sosiţi la faţa locului, jucătorul era "conştient" după accident, fiind scos din vehicul cu "răni grave la ambele picioare".

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat îm descarcerare şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, acesta evacuat apoi spre un spital din apropiere. Conform presei din Statele Unite, Woods s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Poliţia californiană a precizat că nu s-a găsit "nicio dovadă" care să sugereze că Tiger Woods conducea sub influenţa drogurilor, medicamentelor sau alcoolului în momentul accidentului de marţi dimineaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.