Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţii cură de slăbire? Iată ce deserturi AI VOIE să mănânci

DIET

Cura de slăbire sau mai degrabă înfometarea este pentru mulţi oameni, din păcate, răspunsul corect pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nu este însă şi părerea specialiştilor care îi sfătuiesc pe doritori să aleagă o cură de slăbire care să îi ajute să piardă treptat din surplusul de greutate, adică 400-800 de grame pe săptămână.

Citeşte şi: STENOGRAME - Emil Boc, INTERCEPTAT într-un dosar IMPORTANT, instrumentat de DIICOT.Ce discuta fostul premier cu principalul INCULPAT

Chiar dacă tuturor oamenilor le place să piardă multe kilograme într-un timp scurt, cura de slăbire adecvată îi ajută pe termen lung prin crearea unor noi obiceiuri alimentare care să-i ajute nu doar să piardă surplusul de kilograme, însă să se şi menţină la greutatea ideală, potrivit Sfatulpărinţilor.ro .

Dacă nu poţi renunţa la desert, o alegere înţeleaptă este desertul care are un indice glicemic scăzut. Pentru că, de obicei, nutriţioniştii permit, o dată pe săptămână, consumul unui desert. Şi cum oamenii aleg de obicei produsele grase, cercetătorii au examinat efectele desertului asupra pierderii sănătoase în greutate. Pentru acest studiu au fost alese adolescente supraponderale, cărora li s-a dat să urmeze o cură de slăbire timp de 3 luni. În această perioadă, jumătate dintre fete au avut voie, o dată pe săptămână, să mănânce un desert la alegere. Celălalt grup a consumat desert cu un indice glicemic scăzut, de patru ori pe săptămână. După care s-au analizat diferenţele de greutate, indicele de masă corporala, glicemia şi altele. Astfel s-a descoperit că toate adolescentele au prezentat un indice de masă corpolală îmbunătăţit. Însă, la grupul adolescentelor care au consumat desertul cu indicele glicemic scăzut s-a înregistrat o scăderea mai mare în greutate comparativ cu celălalt grup. În plus, s-a constatat şi nivelul glicemiei scăzut precum şi o îmbunătăţire a apetitului la adolescentele care au mâncat desertul cu indicele glicemic scăzut.Acest studiu, fascinant pentru cei interesaţi, a demostrat că desertul nu trebuie exclus dintr-o cură de slăbire atât timp cât sunt alese produsele cu un indice glicemic scăzut.

De obicei, oamenii se abţin din greu în perioada în care urmează o cură de slăbire de la dulciuri, însă atunci când li se permite aleg produsele cu un conţinut ridicat de zahăr. O opţiune mai bună sunt deserturile consumate cu moderaţie şi cu un indice glicemic scăzut. În acest mod, vă satisfaceţi dorinţa de dulciuri fară a ruina planul de a slăbi sănătos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.