Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TikTok suspendă conținutul video în Rusia, după ce Vladimir Putin a dat legea cenzurii: Anunțul rețelei de socializare

rollingstone.com
TikTok

TikTok a anunțat, duminică ca suspendă transmisiile în direct și conținutul video, după ce Vladimir Putin a semnat legea cenzurii. Rețeaua spune că nu poate garanta că se poate respecta legea dată de administrația de la Kremlin.

“TikTok este un mediu de creativitate și divertisment care poate fi o sursă de ușurare și comunicare în timpul războiului, când oamenii se confruntă cu o mare tragedie și izolare. Cu toate acestea, siguranța angajaților și utilizatorilor noștri rămâne prioritatea noastră principală. În lumina noii legi a „știrilor false” a Rusiei, nu avem de ales decât să suspendăm transmisiile în direct și conținutul nou pe serviciul nostru video în timp ce studiem implicațiile de securitate ale acestei legi. Serviciul nostru de mesagerie în aplicație nu va fi afectat. Vom continua să evaluăm evoluția circumstanțelor din Rusia.

Vom continua să evaluăm circumstanțele în evoluție din Rusia pentru a determina când ne putem relua pe deplin serviciile, cu securitatea ca prioritate principală", se precizează în comunicatul oficial al rețelei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.