Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timothy Castagne a fost supus marţi unei intervenţii chirurgicale după dubla fractură orbitală suferită în meciul cu Rusia de la EURO 2020

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Fundaşul belgian Timothy Castagne a fost supus marţi unei intervenţii chirurgicale după dubla fractură orbitală suferită în weekend într-un meci contra Rusiei (3-0) la Sankt Petersburg, în cadrul turneului final al EURO 2020 la fotbal, relatează Reuters, care citează oficiali belgieni, conform agerpres.

Castagne, la primul său EURO, s-a accidentat după o ciocnire aeriană dură cu rusul Daler Kuziaev, în prima repriză a meciului de sâmbătă, din Grupa B, suferind fracturi orbitale la ochiul drept. El a fost imediat înlocuit în minutul 26, iar apoi selecţionerul Robert Martinez a anunţat că nu va mai conta pe el, chiar dacă se va reface în faza finală a competiţiei.

După ce a fost operat marţi, Dennis Praet, coechipierul său de la Leicester City şi de la naţionala Belgiei, a opinat că din păcate Castagne nu va mai reuşi să joace un rol important pentru ''Diavolii Roşii'' în acest turneu, aşa cum îşi dorea: ''Dar poate se va întâmpla un miracol şi va reveni la sfârşitul turneului''.

Castagne a fost preferat ca titular de Martinez în locul lui Thomas Meunier (Borussia Dortmund), care l-a înlocuit în partida de sâmbătă
şi a avut un impact deosebit, cu un gol şi o pasă de gol.

În etapa a doua din grupa B, pe 17 iunie, Belgia va înfrunta Danemarca, la Copenhaga, iar Rusia va juca tot la Sankt Petersburg, contra Finlandei, pe 16 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.