Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tinerii din ALDE cer stoparea discriminării între români: 'De ei nu vă pasă, dle Iohannis?'

CNMR
copii scoala elevi

Tineretul Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) cere președintelui Klaus Iohannis să deschidă și creșele și grădinițele de stat, nu doar cele private. Cei din ALDE susțin că „sunt milioane de români care trăiesc cu venitul minim pe economie, iar acești români trebuie să și muncească să își și întrețină copiii la școală”

Citește și: Zi decisivă la CCR, românii cu credite așteaptă cu sufletul la gură

„STOP DISCRIMINĂRII, DLE IOHANNIS!!!

Deschideți și creșele și grădinițele de stat, nu doar cele private!

Nu toți românii au șase case, bani ca să meargă în vacanțe în Florida, în Tenerife, la fel cum nu toți românii au bani pentru a merge la golf în fiecare săptămână!

Sunt milioane de români, dle președinte, care trăiesc cu venitul minim pe economie, iar acești români trebuie să și muncească să își și întrețină copiii la școală.

De ei nu vă pasă, dle Iohannis? Unde ar trebui să își lase românii cu venituri mici copiii, dle președinte?

Care e motivul pentru care din 15 iunie se pot deschide DOAR creșele și grădinițele private, dar nu și cele de stat? Ce motive științifice, ce specialiști au fost consultați pentru a lua o asemenea decizie? Sau la mijloc a fost doar interesul unor grupuri din jurul Palatului Cotroceni și din jurul PNL?

A fost făcut cumva vreun studiu de luminații de la Cotroceni care arată că virusul pândește doar în grădinițele și creșele de stat, în vreme ce COVID-19 fuge de cele private? Altfel, ce motive serioase poate invoca președintele Iohannis ca să deschidă doar grădinițele și creșele private, dar nu și pe cele de stat?

Dle Iohannis, dle Orban, ce aveți cu românii de creați numai discriminare și dezbinare prin politicile pe care le duceți?

După ce ați făcut învățământul online fără a vă gândi la sutele de mii de copii care nu au acces la internet sau la un dispozitiv electronic pentru a se conecta la școala online, acum produceți din nou discriminare între copii!”, se arată pe oagina de Facebook a Tineretul Aliantei Liberalilor si Democratilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.