Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tinerii din ALDE își pun la zid colegii care au acceptat cele 3 posturi de ministru: 'Comportament oportunist, se descalifică'

ALDE
ALDE sigla

Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan-Alexandru Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul. Tinerii din ALDE spun că sunt ”consternați” de decizia celor 3. Reacția lor vine la scurt timp după anunțul făcut de Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat că cei trei au fost excluși din ALDE.

”Am luat act cu consternare de comportamentul politic oportunist al unor parlamentari ALDE care au acceptat oferta Vioricăi Dăncilă, de ocupare a unor posturi de ministru într-un cabinet care și-a pierdut legitimitatea morală de a mai guverna România.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Prin deciziile personale de astăzi, doamna Grațiela Gavrilescu și domnii Ion Cupă și Ștefan Băișanu se descalifică nu doar în ochii noștrii, ai tinerilor liberaldemocrați și ai miilor de membrii de partid, ci și în ochii românilor. Gestul domnilor în cauză, care dovedește că pun calculele politice și financiare personale mai presus de interesul societății românești, este exact acel tip de comportament pe care majoritatea covârșitoare a românilor îl respinge și îl sancționează prin vot.

Tinerii ALDE resping, la rândul lor, oportunismul politic. Pentru noi, această abordare este un contraexemplu. Le transmitem celor trei domni revolta și dezamăgirea noastră. De astăzi, dânșii au ales să intre în echipa ilegitimă și incapabilă a Vioricăi Dăncilă, care joacă, în fapt, pentru Klaus Iohannis. Noi am ales deja un drum nou, în echipa ALDE. Acesta începe cu susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu la  președinția României și continuă cu construcția unui proiect nou pentru România.”, precizează Claudiu Daniel Catană, președinte TLDE.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.