Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tinerii liberali ies la ATAC: Ce simt tinerii din PSD când văd că sunt conduși de o doamnă care nici nu știe să citească?

După ce șeful tinerilor din PSD, Gabriel Petrea, a anunțat ipoteza ca simpatizanții TSD să depună, fiecare, câte o plângere penală lui Ludovic Orban, președintele TNL, Mara Mareș, i-a dat o replică pe măsură. Deputata PNL s-a întrebat, retoric, ce simt tinerii din PSD când văd că sunt conduși de “o doamnă care nu știe să citească”:

VIDEO - O nouă gafă marca Viorica Dăncilă: Nu a știut ce trebuie să facă la momentul intonării imnurilor

“Oare tinerii din PSD ce simt când văd că sunt conduși de o doamnă care nici nu știe să citească și de un condamnat penal? Oare ce simt când văd că o altă doamnă, ministru al guvernului Dăncilă, se folosește în cel mai josnic mod de drama de la Colectiv și insinuează că s-ar fi pus foc pentru preluarea guvernării? Oare ce simt când văd că propriul guvern le sacrifică generația?

Fac aceste precizări pentru că observ că șeful TSD nu poate să doarmă de grija tinerilor din PNL, panicat fiind, ca întreg PSD, de plângerea depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă și a lui Liviu Dragnea! Oricine are dreptul de a depune o plângere penală dacă apreciază că aceasta este oportună, prin urmare, dacă PSD consideră că aceasta nu se justifică, de ce liderii partidului sunt atât de panicați?

Cât despre actualul șef al tinerilor din PSD, probabil vrea să intre în grațiile lui Dragnea, după ce a fost schimbat de la Ministerul Dialogului Social după un insignifiant act de răzvrătire. Până la urmă, tot e bine că și-a dat seama că dacă mai vrea să mai prindă vreun loc pe liste sau în orice guvern PSD trebuie să arate că respectă la virgulă punctajul primit de la partid și că, indiferent ce zice “șeful cel mare”, ordinele se execută, nu se discută. Mă întreb cum #rezistă? Ca doar așa se fac promovările în PSD, pe criterii de obediență: nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, puteți întreba pe doamna Dăncilă, știe cel mai bine!”, a scris Mara Mareș pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.