Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tinerii liberali le-au pus gand rau unor seniori: Trebuie fortati sa faca un pas in spate

sigla pnl

Tinerii liberali le-a pus gand rau seniorilor lipsiti de integritate si onestitate. Co-presedintele TNL Costel Alexe sustine ca este nevoie de o reforma a clasei politice, iar cei care au afectat increderea cetatenilor in politicieni si in institutii ar trebui fortati sa faca un pas in spate, daca nu vor sa o faca de buna voie.

"Tineretul Național Liberal înțelege discrepanța majoră dintre ceea ce așteaptă românii de la politicieni și ceea ce au reușit politicienii să ofere prin exercitarea mandatelor pe care le dețin. Acest lucru a fracturat nu doar încrederea în politicieni, dar și încrederea în instituții fundamentale ale democrației, cum este Parlamentul, iar în cele din urmă încrederea în ceea ce guvernează o societate, adică încrederea în Lege.

Acest moment grav nu mai poate fi trecut cu vederea de nimeni, iar singurele valori în funcție de care acțiunea politică poate fi orientată în acest moment sunt transparența, integritatea și onestitatea. Cei care nu pot sau nu vor să înțeleagă aceste lucruri vor trebui forțați să facă un pas în spate, dacă nu o vor face ei de bună voie", a transmis Costel Alexe intr-un comunicat de presa.

TNL anunta ca va promova proiecte de lege care sa transpuna "efectiv principiul transparenței, integrității și onestității în modul în care se desfășoară activitatea parlamentară, aceasta fiind singura cale de a credibiliza instituția fundamentală a democrației".

În acest sens, Tineretul Național Liberal se consideră dator și îndreptățit să promoveze în perioada următoare acele proiecte care să deschidă Partidul Național Liberal celor care doresc să se implice pentru a schimba România în bine. De asemenea, TNL intenționează să promoveze inițiative legislative care să transpună

Astfel, suntem conștienți că doar Tineretul Național Liberal se află în poziția de a promova pe agenda publică elementele autentice de reformare a clasei politice, în condițiile în care organizațiile de tineret din celelalte partide sunt blocate în paradigma politică prăfuită a seniorilor lor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.