Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ținute casual cu adidași

O ținută masculină care să se încadreze în stilul casual pare ușor de realizat, dar uneori o piesă greșit aleasă poate compromite întregul outfit. Încălțămintea este un aspect foarte important în întreg ansamblul, iar pantofii sport au devenit atât de populari încât cu greu un bărbat și-ar putea imagina o ținută fără astfel de încălțări.

De ce sunt atât de îndrăgiți adidașii?

Este adevărat că datorită confortului pe care îl oferă și faptului că se găsesc într-o mare varietate de stiluri și modele este imposibil să nu îi ai garderobă.

O pereche de adidași albi de calitate este cel mai probabil o piesă nelipsită din garderoba niciunui bărbat, și asta pentru că acest model se asortează practic la orice ținută. Dar treptat, pe lângă această piesă de bază, au mai apărut și alte modele.

Iată cum poți să porți adidașii la ținute casual fără să dai greș.

Adidași cu jeanși albaștri și cămașă albă

Jeanșii albaștri și cămașă sau tricoul alb reprezintă o combinație vestimentară clasică, extrem de populară în rândul bărbaților, dar deloc plictisitoare. Există multe stiluri de sneakers bărbați care pot fi purtate cu aceste piese clasice, de la cei colorați, la modelele clasice din piele întoarsă și până la modele de adidași albi. Toate aceste variante sunt ideale pentru ținutele casual. Dacă vrei să atragi toate privirile admirative din jur, poți adăuga la această vestimentație și o geacă de piele de inspirație rock.

content-image

Adidași cu costum casual pentru birou

S-au scris articole și cărți întregi despre modul în care ar trebui purtați adidașii cu costumul casual. Sau dacă ar trebui asortate aceste piese care par că fac parte din lumi diferite. Însă o pereche de adidași casual smart asortată la un costum gri sau bleumarin va face senzație, de exemplu. Dar sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Există bărbați care încearcă să obțină mai mult decât este cazul atunci când încearcă să poarte această combinație. Recomandarea este să rămâi în zona culorilor clasice color block: alb, negru, bleumarin sau cafeniu sunt cele mai potrivite alegeri.

Apoi ține cont de modul în care asortezi piese vestimentare. Un costum negru cu dungi cel mai probabil nu va fi o alegere inspirată pentru niște adidași kaki, însă în acest caz sneakerșii albi clasici pot salva situația.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este cel care are legătură cu stilul pieselor pe care le alegi. Costumele largi de exemplu sau cele extrem de elegante nu sunt alegerea potrivită pentru adidașii pe care iubești să îi porți. Însă un costum slim fit, cu design sport, poate fi alegerea perfectă pentru adidași.

În cele din urmă, este important totuși să știi că modul în care porți adidașii și felul în care alegi să îi asortezi depinde doar de tine. Sunt sute de moduri în care poți să îi incluzi în ținutele tale, fără să fie nevoie să ai cunoștințe extrem de solide despre modă. Secretul însă este încrederea în tine: joacă-te, experimentează, încearcă diverse combinații până când ajungi la cele care te vor face să te simți bine cu tine.

Când ai parteneri de încredere, selectarea unei perechi de adidaşi perfecţi este o sarcină plăcută şi lejeră. Poţi accesa pagina CCC sau poţi merge în magazine pentru a descoperi cele mai noi modele de pantofi sport, dar şi câteva idei de stil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.