Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tir cu arcul: Cornel Răzvan Milan, ales în Comisia Tehnică a federaţiei europene

tir cu arcul

Preşedintele Federaţiei Române de Tir cu Arcul (FRTA), Cornel Răzvan Milan, a fost ales ca membru în Comisia Tehnică a World Archery Europe, duminică, la cel de-al XVII-lea congres al forului european de tir cu arcul, desfăşurat la Munchen.

Milan a fost ales pentru un mandat de patru ani şi va avea prerogative cu rol decizional în conformitate cu atribuţiile comisiei din care face parte, precizează Federaţia Română de Tir cu Arcul pe site-ul său oficial.

"Este un vot de încredere şi de recunoaştere acordat, în primul rând, tirului cu arcul românesc. Scopul nostru este de a ne adapta la cerinţele şi standardele de performanţă existente în prezent. Cu experienţa mea, acumulată la nivel internaţional, voi încerca să-mi aduc aportul în acest sens, să coalizez cu toţi cei care sprijină activ demersurile noastre, deoarece consider că viziunea noastră concordă cu cea a WAE, de a inspira pe toţi să se implice în tir cu arcul ca amatori, sportivi sau campioni. Avem misiunea de a promova tirul cu arcul în ţările europene pe principii olimpice şi paralimpice, cu intenţia de a organiza programe educaţionale şi de dezvoltare la toate nivelurile pentru arcaşi, antrenori şi arbitrii, în cooperare cu World Archery", a declarat Milan.

"Această postură reprezintă o confirmare a ultimelor rezultate internaţionale obţinute de sportivii români, cât şi a sprijinului acordat de către membrii FRTA. Pe această cale, le mulţumesc tuturor! Numai împreună vom reuşi să evoluăm, indiferent de capacitatea individuală de management a fiecăruia dintre noi", a mai adăugat preşedintele FRTA.

Forul european de tir cu arcul va fi condus în noul mandat de către italianul Mario Scarzella, reales în unanimitate preşedinte al Comitetului Executiv WAE. Scarzella este află la conducerea WAE din 2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.