Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiraspolul se teme de înarmarea Republicii Moldova! 'În contextul unui conflict nerezolvat, întărirea unei părți nu poate să nu o îngrijoreze pe cealaltă'

independent.md
tiraspol

După luni la rând în care a lansat dezinformări în legătură cu modernizarea armatei Republicii Moldova, Tiraspolul recunoaște, în sfârșit, că acțiunile Chișinăului sunt condiționate de contextul regional volatil. Declarația a fost făcută de șeful MGB-ului transnistrean, Valeri Ghebos, în cadrul unui interviu pentru RIA Novosti, conform deschide.md.

”Întărirea potențialului militar al R. Moldova, într-adevăr, se observă, însă astfel de tendințe, în mare parte, sunt condiționate de situația curentă din regiune. Desigur, în contextul unui conflict nerezolvat, întărirea unei părți nu poate să nu o îngrijoreze pe cealaltă, mai ales în contextul blocării de facto a formatului ”5+2” de negocieri” a declarat Ghebos.

Anterior, Tiraspolul acuza Chișinăul că trece în totalitate la standardele NATO și declara că se bazează pe Moscova și pacificatorii săi trimiși în regiunea separatistă pentru ca situația să nu iasă de sub control.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.